Welkom


Responsive image

Welkom op de website van en voor de bewoners van de bazuinlaan 3 t/m 145 in Rijswijk. De website is ontwikkeld om de bewoners van alle ontwikkelingen en nieuws op de hoogte te houden, maar ook om met elkaar te communiseren. Om te zien wat er speelt en waar de aandachtpunten liggen. Dit is met name handig bij de VVE vergaderingen. Ook zal deze website dienen als informatie bron van bijvoorbeeld telefoonnummers voor reparatiediensten, informatie over sleuteladressen, bestuurleden van de VVE en antwoord op veelgestelde vragen. De website is momenteel in ontwikkeling, maar zal op korte termijn volledig funtioneel zijn.

Laatste nieuws:


BELANGRIJK - Algemene Leden vergadering 2020

Door de Corona crisis is de algemene leden vergadering van het jaar 2020 uitgesteld. Omdat de deze crisis al lang aanhoudt en het einde nog niet in zicht is gaan we de jaarvergadering digitaal via het internet houden.

Lees meer »
geen water door lekkage in woning
Nieuwe bewoner(s)?

heeft u een woning gekocht of gehuurd in ons appartementen complex? van harte gefeliciteerd en welkom! Omdat we al vaker nieuwe buren hebben zien komen weten wij ook dat de verbouwingen en verhuizingen de nodige overlast en schade met zich mee kunnen brengen.

Lees meer »
Stedin voert vandaag een inspectie aan de gasinstallatie uit
Algemene Leden vergadering tot nader order uitgesteld

Door de corona crisis is besloten de algemene leden vergadering van 2020 uit te stellen.

Lees meer »
Corona Maatregelen Bazuinlaan

in verband met de maatregelen die op 15 maart 2020 door de overheid aan alle bewoners en bedrijven in Nederland zijn opgelegd ten aanzien van het Corona Virus, is het bestuur van de VVE bazuinlaan 3-145 van mening dat wij ook een aantal regels en verzoeken aan haar bewoners moeten voorleggen. Denk hierbij o.a aan burenhulp, liftgebruik, start van een whatsappgroep

Lees meer »