Nieuws

BELANGRIJK - Algemene Leden vergadering 2020

Door de Corona crisis is de algemene leden vergadering van het jaar 2020 uitgesteld. Omdat de deze crisis al lang aanhoudt en het einde nog niet in zicht is gaan we de jaarvergadering digitaal via het internet houden.

Als het goed is heeft u de uitnodiging met documentatie en uitleg hierover al ontvangen. een deel van de documentatie zoals jaarcijfers en aircoprotocol is digitaal beschikbaar in het Portaal van de Jong, wij hebben verzocht deze ook per post na te sturen.

Als u de vergadering bij wilt wonen is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt via het portaal van de Jong of per email zodat u per email een persoonlijke uitnodiging kunt ontvangen. Tijdens deze vergadering kunnen besluiten genomen worden en uw stem is belangrijk!

De vergadering zal gehouden worden via Microsoft Teams. Dat kan via de browser, maar via de software van Teams werkt het beter dus indien mogelijk download deze alvast op je telefoon / tablet / laptop / computer. Om het verloop van de vergadering zo soepel mogelijk te laten verlopen is praktisch als u de microfoon uitschakelt en de documenten vooraf heeft bekeken.

Een groot deel van de bewoners heeft zich echter nog niet aangemeld.

Als u de vergadering niet kan of wilt bijwonen kunt u ook het volmacht gebruiken, Deze kunt u invullen en aan één van de bestuursleden afgeven of in de brievenbus stoppen op huisnummer 29, 47, 63, 93 of 111.

Het is belangrijk dat we besluiten kunnen nemen, daarvoor hebben we genoeg stemmen nodig geef daarom uw volmacht af of neem deel aan de vergadering!

Belangrijke info
Wanneer 27 januari 2021 19:00 (18:50 aanvang)
Waar Online via microsoft Teams – meld u vooraf aan bij de Jong

delen:      

20/01/2021   |   Johan Berkhout

« Terug