Nieuws

Postdief november 2013

Wederom is er een postdief actief die met de gestolen post fraude weet te plegen. Dit maal is er ook een man bij betrokken die zicht uitgeeft als postbode. Deze postbode bied een pakketje aan waarvoor getekend moet worden. Met deze handtekening en de gestolen post weten deze criminelen extra betaalpassen, verhuisberichten, limietverhogingen en andere bankzaken te regelen om vervolgens een grote som geld van de rekening te halen.

Er zijn, voor zover we kunnen zien, 4 brievenbussen die structureel gecontroleerd en geroofd worden. Mist u ook post meld dit direct bij de politie en meld u bij het bestuur van de VVE Bazuinlaan (39, 63, 79, 93, of 111).

Uiteraard zijn wij druk bezig met deze zaak en stellen alles in werking om de diefstal te voorkomen. in eerste instantie krijgen de huidige gedupeerde een ander slot op de brievenbus. Wij zijn voornemens om compleet nieuwe brievenbussen voor alle bewoners te laten plaatsen, met anti hengel klep, stevig slot en extra stevige behuizing.

De lieden die hier verantwoordelijk voor zijn, staan uiteraard op camerabeeld. zie afbeeldingen gekoppeld aan dit nieuwsartikel. Een aantal van de bewoners heeft deze meneer ook regelmatig gezien en zelfs aangesproken. Als u deze man tegenkomt neem dan direct contact op met de politie 0900-8844

delen:      

30/05/2018   |   Admin

« Terug