Nieuws

BELANGRIJK - Algemene Leden vergadering 2020

Door de Corona crisis is de algemene leden vergadering van het jaar 2020 uitgesteld. Omdat de deze crisis al lang aanhoudt en het einde nog niet in zicht is gaan we de jaarvergadering digitaal via het internet houden.

Nieuwe bewoner(s)?

heeft u een woning gekocht of gehuurd in ons appartementen complex? van harte gefeliciteerd en welkom! Omdat we al vaker nieuwe buren hebben zien komen weten wij ook dat de verbouwingen en verhuizingen de nodige overlast en schade met zich mee kunnen brengen.

Algemene Leden vergadering tot nader order uitgesteld

Door de corona crisis is besloten de algemene leden vergadering van 2020 uit te stellen.

Corona Maatregelen Bazuinlaan

in verband met de maatregelen die op 15 maart 2020 door de overheid aan alle bewoners en bedrijven in Nederland zijn opgelegd ten aanzien van het Corona Virus, is het bestuur van de VVE bazuinlaan 3-145 van mening dat wij ook een aantal regels en verzoeken aan haar bewoners moeten voorleggen. Denk hierbij o.a aan burenhulp, liftgebruik, start van een whatsappgroep

Stroom in bergingen werken weer

De elektriciteitkabels in de kelder zijn ook hersteld, dus alle bergingen hebben nu weer stroom.

Stroom in de berging inventariseren

met enige spoed moet geïnventariseerd worden welke bergingen momenteel geen stroom hebben. Wij verzoeken u zo spoedig mogelijk uw berging te controleren of er stroom aanwezig is.